Orta Doğu Teknik Üniversitesi’ne Hoşgeldiniz

ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ’NE HOŞ GELDİNİZ

ODTÜ, öğrencilerini; araştıran ve geliştiren, hızla gelişen teknolojiye ve kaynaklara her koşulda uyum sağlayan, rekabete ayak uyduran bireyler olarak yetiştiriyor. Öğrencilerinin, kendi alanlarında her zaman liderlik yapacak bireyler olarak yetişmelerini hedefliyor. Mezunlarının başarıları da, ODTÜ’nün hedeflerine ulaştığını gösteriyor.

Bulundukları her ortamda inisiyatif alabilen ve yorum yapabilen ODTÜ’lüler kısa sürede iş hayatına uyum sağlıyorlar. ODTÜ mezunları, bu özellikleriyle iş dünyasında her zaman aranan ve tercih edilen adaylar olmaktadırlar ve konularında uzman olduklarını yaptıkları ve ürettikleriyle kanıtlamış, birbirlerini her zaman

gururlandırmışlardır.

ODTÜ sağladığı özgürlük ortamıyla, ODTÜ'lülerin kişisel ve sosyal becerilerini geliştirmelerine yardımcı olur. Yerleşke içerisindeki bilimsel, kültürel ve sportif aktiviteler de ODTÜ'lülerin kendilerini geliştirebilmelerine ve yaratıcılıklarını ortaya koymalarına olanak sağlar. En önemlisi, ODTÜ, kendine özgü tarihi, kültürü, bilimsel

birikimi ve başka hiçbir üniversitede bulunmayan eşsiz atmosferiyle sizi ODTÜ'ye bağlar.

Geleceğinizi şekillendirecek üniversite seçimi sürecinde, sizleri ODTÜ ile tanışmaya, seçkin ve başarılı öğrencilerin hep birlikte, benzersiz olanaklarla öğrenim gördüğü ODTÜ’de; Türkiye ve dünyada fark yaratmaya yönelik adımlarınızı bizimle atmaya davet ediyoruz.

“Bizler, dünyayı değiştirebiliriz.”